22 srpna 2011

Dochází někomu fantazie? Aneb o TT....

Mám problém s tématy týdne. Když jsem začala s blogem, nejdříve jsem je přecházela bez povšimnutí, později jsem se tu a tam na ně podívala a ještě později jsem s nadšením čekala na každé pondělí a nové TT abych mohla napsat svůj pohled na věc. Sice jsem někdy hudrala, kdo že to vybral a co že je to za blbinu, pak jsem sama aktivně hlasovala pro téma které se mi pozdávalo nejbližší, ale od doby kdy se s tímto systémem skončilo a témata zadává jedna osoba, rapidně klesá úroveň zadávaných TT. Dřív se nestávalo moc často, že bych vynechala některý týden s jeho tématem, za to teď mám spíš problém se vůbec s nějakým tématem ztotožnit.Nevím jestli jen já mám ten problém, ale jak jsem zabrousila na komentáře na srdci blogu, těch negativních reakcí je víc....už minulé téma Toaleťák mne pěkně potrápilo, ale co to je proti tomuto novému...Já sama bych se přimlouvala o opětovný návrat možnosti hlasovat pro výběr z různých témat.
Ono vůbec v poslední době je dost změn, které mi nepřipadají jako vyvedené, ale co mi nejvíc vadí, je to že se při prohlížení fotografií u ostatních blogerů fotografie zobrazí většinou až na víceré vrácení se na ten který blog, a i rada zmáčknout F5 pro aktualizaci není moc platná. Má to alespoň výhodu, že se zvyšuje návštěvnost....A další problém je při nahrávání obrázků. Ta možnost nahrát víc obrázků je výborná, ale jak jsem zjistila pro mne nepoužitelná, začnu s nahráváním a najednou blik a hlášení že stránka není k nalezení, takže zase od začátku a pěkně po jednom obrázku. Nevím jestli tyto problémy jsou jen moje a způsobené mým neumětelstvím, nebo je máte i vy, ale už jsem i začala uvažovat o tom, začít s blogem úplně někde jinde.
Takže docela ráda bych slyšela i vaše názory na to, jestli se vám líbí výběry TT, a i na ostatní "vylepšení".....

8 komentářů:

  1. TT má skutečně sestupnou úroveň.

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: To je to co mne od toho odrazuje, to že je tu dost fajn lidí o který bych s největší pravděpodobností přišla....Já s těma fotkama mám problém pořád. Nejdřív jsem změnila prohlížeč, ale je to to samé, pak jsem to zkusila v tom starém, a zase to samé, zobrazí se jen něco, tedy pokud vůbec .Tak ještě chvíli zkusím vydržet....

    OdpovědětVymazat
  3. O tématech se dá hlasovat na Téma.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  4. [1]: Shoduji se s Janah v tom, že jinde není taková komunita lidí jako zde. Je samozřejmě možné si založit blog na jiné adrese, popřípadě na i.Dnes, ale...

    OdpovědětVymazat
  5. Spíše mě Vendy napadlo, zda-li bychom nemohli založit nějakou "komunitu" lidí, kterým už není - n á c t !

    OdpovědětVymazat
  6. [4]: No to je právě to, co se mi nechce, a proč jsem o tom jen zauvažovala, jsou všude nějaké mouchy, to je jasné, spíš že jsem byla trochu vytočená z toho co to zase vymysleli za kravinku i na to (ne)zobrazování fotek.

    OdpovědětVymazat
  7. Fotky už snad opravili, ale je pravda, že nahrávání mi taky zabere moc času. Zasekne se to a musím odznova

    OdpovědětVymazat
  8. Dík za radu, koukla jsem tam a strnula...a tak jsem hlasovala pro "ideální téma" ale jinak je to tak jak říkáš....sice se zase vrátili k výběru z vícero námětů, ale jinak říkán ts,ts,ts .

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....