Všichni kdo vaří to znají, zakoupí pár hlaviček česneku a když příjde na pokrm kam ten česnek patří začnou tuto ingredienci přidávat, jeden, dva, tři a tak dál, stroužky česneku, mizí v pokrmu a chuť kde nic tu nic. A tak se pomalu přidávají další. Já většinou končila na sedmi stroužcích ať už v hrachové polévce nebo držťkové. A bramboráky? Tak tam padla jedna celá hlavička a ještě se mě moji milý strávníci ptali proč je tam tak málo česneku. Prostě česnek čínskej šmejd. Ostatně jako vše z této země. Nedávno manžel na nákupu ulovil česnek ČESKÝ, tedy lépe řečeno pocházející MORAVY. Krásné dofialova zbarvené palice, velké stroužky ale hlavně chuť, ta CHUŤ!!!!!!! A tak jsem neodolala a udělala bramboráčky. Ty byly.....
Po dlouhé době jsem použila opět jen dva stroužky. A po bramborácích se jen zaprášilo......
Bramboráky u nás děláme snad každý týden, holky je zbožňují.
OdpovědětVymazat[1]: Já je taky můžu
OdpovědětVymazat