30 října 2012

A černobíle....nic jiného si ta zima nezaslouží

Přes noc dopadaly další dva cetimetry a tak se zahrada nachvilku zachumlala do bílé peřinky. Ovšem opravdu jen na chvíli, protože to zase hned začalo tát. Teď už leží na zemi jen takový divný a nehezký mokro sněhový klouzavý povrch.
Pevně věřím tomu, že to byl opravdu jen takový vrtoch a ten bílej sajrajt zmizí a ukáže se až v čas který má, tedy až nastane opravdu astronomická zima. Ještě jí k tomu chybějí dva měsice!






12 komentářů:

  1. U nás ráno byla pěkná zima, dva stupně pod nulou a poletoval sníh s deštěm, hned všechno roztálo. Takový mix. My jsme ale jen 138 metrů nad mořem.

    OdpovědětVymazat
  2. Jasně, Vendy, jen do ní ...   

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásně jsi to vyfotila, ty černobílé jsou fakt lepší než barevné.

    OdpovědětVymazat
  4. Co si pamatuji, většinou kolem Dušiček přijdou mrazíky, všechno (myslím květinky)pomrzne a pak je ještě hezky. Uvidíme, jak bude letos. Slibují nám ještě poměrně teplé období.

    OdpovědětVymazat
  5. [7]: Haha, já to vítat - jsem jak hotentot. CHtěla jsem napsat, já to vítám...

    OdpovědětVymazat
  6. Zasněženo vypadá krásně, ale tohle je opravdu trochu ponuré.

    OdpovědětVymazat
  7. Fotky krásné,ale ta zima,co z nich na mě jde.brr,letos přišla moc brzy,naštěstí by se měl podzim ještě na chvíli vrátit,tak uvidíme

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné černobílé fotky. Právě ten kontrast černé s bílou nejvíce vynikne.

    OdpovědětVymazat
  9. [8]: To víš že ještě bude líp  ty hotentotko .....potřebuju aby bylo, chtěla bych zůstat teď po výstavě ještě pár dní v Praze a musím zazimovat chatičku, vypustit nádrž s vodou a vylít sud. Jelikož si ještě na Prahu jako šofér netroufám, tak to bude asi letošní poslední návštěva.

    OdpovědětVymazat
  10. [9]: Dnes ž je líp, dokonce i sluníčko svítí

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....