31 ledna 2012

To zas bude něco.....

V sobotu a v neděli mám o zábavu postaráno. Začíná nám už čtvrtá výstavní sezóna. A mrzne. Hodně. A nejhůř má mrznout v pátek, v sobotu a v neděli. Takže místo klidného vypravení se budu nervovat jestli vůbec nastartujeme auto. Jestli včas dojedem, a v nemalé míře i obavy jak bude v halách. Ani nevím jestli jsou nebo nejsou vytápěné, ale spíš ne. To znamená řádně se navléci a doufat, že nebudeme mít kruh u některých z mnoha východů. Navíc i tím pádem padá taktika velkého výstřihu, neboť posuzující rozhodčí jsou muži. Je to sice výstava psů, tudíž jsou posuzováni hlavně psi, ale co kdyby....každá věc která odpoutá pozornost rozhodčích od nedostatků je dobrá. Nejlíp se budou mít právě rozhodčí, budou si připadat jako doma jsou totiž ze Švědska a Finska. Za to konkurenčnímu šampionovi ze slunné Itálie zřejmě trochu zamrzne úsměv a ťapky.
Opravdu to bude něco, protože se bude vystavovat výkvět českých dospělých dandíků a velmi kvalitních dandičích štěníků. Takže kdo je z vás je z okolí Brna a nemá o víkendu zrovna žádný program, tak jste zváni do Brna na výstaviště kde bude probíhat po celý víkend DUO CACIB Mezinárodní výstava psů. Má to výhodu v tom, že zde můžete vidět v jeden den všechny FCI skupiny, tedy všechny rasy psů, které jsou uznány Mezinárodní kynologickou federací plus plemena neuznaná a naše národní česká plemena....

16 komentářů:

  1. Hm..., tak si dej Vendy před výstupem malého ruma, ten tě zahřeje a výstřih ukaž - tohle na chlapi přeci zabírá i když už nám není 14 jako těm děvčatům co je tady blogeři ukazují! -:))

    OdpovědětVymazat
  2. Není někde poblíž výstava ledních medvědů?

    OdpovědětVymazat
  3. Ja taky hlasuji pro vystrih,dej si klidne dva panaky,ale neco co neni moc citit a salu,tu potom sundej a hlavne nohy v teple!

    OdpovědětVymazat
  4. [1]: Mě bude hřát to, že tam bude R.   

    OdpovědětVymazat
  5. Jo s výstřihem jde všechno líp! Jen nevím,v kterém věku to končí Já začínám přecházet na roláky.

    OdpovědětVymazat
  6. Nějaký ten sexy svetřík by neškodil, ale hlavně " tfuj , tfuj, tfuj " hodně štěstí.

    OdpovědětVymazat
  7. To bude v těch halách,co se dělají veletrhy ap.?Tam je v létě klimatizace,tak předpokládám,že jsou v zimě vytápěné.To by jsi tan výstři zvládla....Tak ať pejci dostanou nějakou pěknou cenu.

    OdpovědětVymazat
  8. [8]: Jo,jo, no já taky doufám že to je vytápěné, asi jo, nikdy jsem to vlastně nezkoumala...protože taková zima nikdy nehrozila...vy jste ale kuplířky, jen co je pravda    . Ale moc nevěřím v nějaké ocenění, protože se mnou jdou dva nejhezčí psi co u nás jsou a ten talián, to je už multichampion půlky Evropy....ale spíš to bude zajímavá zkušenost a hlevně ten švédskej rozhodčí je opravdu velká kapacita na dandíky takže jsem na jeho hodnocení Bobeše dost zvědavá.

    OdpovědětVymazat
  9. Taktika velkého výstřihu? Já myslela, že jde na výstavu Bobeš a néé Ty.         

    OdpovědětVymazat
  10. [10]:No to je sice pravda, nicméně každá taktika vedoucí k získání lepšího umístění je vítána      . A když by to pomohlo....

    OdpovědětVymazat
  11. [11]: Vidíš, taktika velkého výstřihu mě zatím míjí, neumím to.   

    OdpovědětVymazat
  12. [12]: Používám jí jen v nejnutnějších případech, ale díky tomu že mám od přírody to co si spousta ženskejch nechává zvětšovat za těžký peníze, to jde docela dobře i bez toho výstřihu     

    OdpovědětVymazat
  13. Jen aby vám ty psy tam nenastydly a nedostaly rýmu.

    OdpovědětVymazat
  14. Budu ti držet palce, abys nezmrzla a Bobešovi, aby uspěl co nejlépe. Ty haly jsou převážně nevytápěné, pokud bys byla v G, tam snad topení je a navíc není tak veliká.

    OdpovědětVymazat
  15. [14]: Copak ti se pořád hejbou, jsem děsně zvědaví co se děje u sousedů, ale my tam spíš tak postáváme....a pořád něco záhřevného popíjet se nedoporučuje páč by se ti pak mohla zamotat hlava v kruhu a ještě tam sebou plácnout

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....